IVAS Barbecues wenst u een gelukkig 2017 BBQ jaar !!

IVAS Barbecues wenst u een gelukkig 2017 BBQ jaar !!

5 januari 2017

IVAS Barbecues wenst u een gelukkig 2017 BBQ jaar !

< Terug naar nieuwsoverzicht
Ons aanbod van Horeca Barbecues
Green Fire Gasbarbecue met 3 branders
1.179,75 per 1
Green Fire Gasbarbecue met 3 branders
De Hendi Green Fire is veel minder windgevoelig door de verbeterde luchtaanvoer. Wordt geleverd inclusief geëmailleerde gietijzeren bakplaat en grillrooster (gastronorm 1/1). De barbecue is gemakkelijk schoon te maken onder meer door de volledig uitneembare branders en uitneembare roestvrijstalen vetopvanglade. De barbecue is verder voorzien van chroomstalen windkap, verhoogd roestvrijstalen rooster voor het warmhouden van o.a. sauzen en vlees, demontabele poten en twee wielen. Zodoende is deze eenvoudig te verplaatsen of snel te transporteren. De gasslang is eenvoudig aan te sluiten door middel van een snelkoppeling. Door de betere brandertechniek heeft de Green Fire 90% nuttig barbecueoppervlak. Brandt enorm schoon door lage CO waarde.
1.179,75 per 1 incl. BTW
Yakiniku Grill '11 Mini
499,00
Yakiniku Grill '11 Mini
De 11” Yakiniku heeft een gril oppervlakte van 26 cm. Voorzien van extra dik keramiek van de hoogste kwaliteit in combinatie met het zeer sterke mineraal cordieriet en quartz. Alle onderdelen vervaardigd uit RVS. De grote asschaal, die breedt uitloopt zorgt voor meer as opslag. Het deksel-afsluiting is gemaakt van onbrandbaar vilt. De zuurstofaanvoer van de Yakiniku is onderverdeeld in maateenheden, dit zorgt voor een preciezere instelling. De table top versie is voorzien van een speciaal draagbaar onderstel. De schoorsteen is standaard voorzien van een regenhoedje en deze is vaatwasbestendig. Dit model wordt standaard geleverd met RVS grill rooster, kolen rooster en draagbaar onderstel.
499,00 incl. BTW
Hendi Xenon Pro
687,00
Hendi Xenon Pro
Deze powergrill van roestvaststaal met een inklapbaar onderstel is eenvoudig te verplaatsen door de aanwezige twee wielen en is tijdens transport een compact plat pakket.De brander ontwikkelt in de winddichte bak een hoge temperatuur en derhalve is deze barbecue geschikt voor flinke productie.De bak zelf is door deze hoge temperatuur dan ook eenvoudig schoon te maken.Voorzien van een thermokoppel en elektronische onsteking en word met gasslang en drukregelaar geleverd.Geschikt voor propaangas.Roosteroppervlak 860x260 mm (2 roosters van 430x260 mm).Met inklapbaar en verrijdbaar onderstel.Inclusief gasslang, elektronische ontsteking en drukregelaar.Verbruik 536 g/h.
687,00 incl. BTW
Toebehoren Pealla set rooster + pan 80 voor 88
225,00
Toebehoren Pealla set rooster + pan 80 voor 88
Pealla set rooster + pan 80 voor 88
225,00 incl. BTW